Sprekers

Sprekers

Spreker boeken voor uw congres of evenement

Welke spreker boekt u?

Spreker boeken op uw congres? Dat kan! Maar wie? Elk denkbaar thema kent nationaal of internationaal zijn specialist, kenner, onderzoeker, schrijver, ervaringsdeskundige, goeroe en zijn voors en tegens. Misschien moeten we op voorhand vaststellen dat het ondenkbaar is hier alle beschikbare sprekers voor u op een rij te zetten.

Eigenwijs genoeg hebben we hier voor u enkele sprekers op een rij gezet waarmee wij rechtstreekse banden hebben en wiens beschikbaarheid we voor uw congres symposium of bijeenkomst snel kunnen checken. Ook als u toch meer op zoek bent naar een dagvoorzitter.

Spreker passend bij uw thema

U zoekt een spreker bij een thema en die kunnen wij voor u vinden. Gezien onze contacten in de wereld van de schrijver, de wetenschap, de kunstenaar, de politiek, economie, de duurzaamheid, en vele andere gebieden is het onze ervaring dat we u snel in contact weten te brengen met een spreker voorzien van de juiste achtergrond.

Wanneer u enkel een thema heeft maar “nog” geen passende spreker, helpen wij u graag verder en denken we mee. Onze huisfilosoof heeft er namelijk een hobby van sprekers / deskundigen op te sporen met een bronvermelding waar u en ik enkel van kunnen dromen.

“Misschien hebt u al een spreker op het oog maar niet de mogelijkheid met hem of haar in contact te komen. Ook met dat bijltje hakt Persona Grata dagelijks.”

Spanningsboog? Ja.

Tot slot weten wij dat hoe boeiend uw spreker ook mag zijn, er altijd een spanningsboog is. Ook al zijn ze nog zo beroemd en soms behoorlijk aan de prijs, denk niet: ‘Nou heb ik hem en we gaan er eens lekker een avond voor zitten’. 30 minuten zijn er al namelijk al heel wat.

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief