dagvoorzitterKarin Ingelse

Karin Ingelse

Nadat Karin in 1997 werd aangenomen als anchor woman bij TV Rijnmond ging zij zich naast het doceren ook richten op dagvoorzitterschappen en het geven van media- en presentatietrainingen.

Offerte aanvragen

Rond 2004 verzocht de gemeente Rotterdam haar op te treden als workshopleider bij de bijeenkomsten integriteit en ambtseed. Deze bijeenkomsten werden georganiseerd in het kader van de afspraak in Collegeprogramma waarin was afgesproken dat de ambtseed opnieuw ingevoerd zou worden. Nieuwe ambtenaren waren daarom verplicht de ambtseed af te leggen en ambtenaren die al langer in dienst waren werden in de gelegenheid gesteld de eed of belofte af te leggen.

Na tientallen van deze sessies volgden andere gemeenten. Praten over integriteit en mensen bewust maken van mogelijke integriteitvalkuilen is volgens Ingelse een dankbare en bijzondere taak. Haar ongedwongen en open stijl zorgen ervoor dat gevoeligheden rondom het onderwerp integriteit op een goede manier bespreekbaar worden gemaakt.

“Down to earth, praktisch en concreet. Karin Ingelse (1957) gaf tot de negentiger jaren les in Engels en Nederlands.”

Haar jarenlange ervaring bij RTV Rijnmond en als dagvoorzitter is de basis geweest voor de media- en presentatietrainingen die ze geeft. Ingelse is ervan overtuigd dat iedereen in staat is een goede performance te geven of dat nu voor de televisie is of voor een al dan niet groot publiek. De tips en trics, die zij in de loop der jaren heeft verzameld, geven voldoende handvatten om met direct resultaat te komen. Eerst werken aan bewustwording en vervolgens met concrete situaties gaan oefenen. Thema als Spreker: Integriteit.

Boek Karin Ingelse

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Karin Ingelse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Karin Ingelse

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief