dagvoorzitterRob Heiligers

Rob Heiligers

Rob Heiligers als presentator richt zich op het creëren van verbinding tussen alle aanwezigen in een ontspannen, betrokken, interactieve en speelse sfeer.

Offerte aanvragen

Graag is hij dienstbaar aan het proces. Puur ondersteunend en ‘low-profile’ of juist prikkelend en theatraal. ‘Al delende en spelende rond thema’s wordt iedereen wijzer’
Dat deed hij recentelijk bij het afscheid van een Gedeputeerde van de Provincie Groningen, een grote Milieuconferentie, een Vrijwilligersdag van een Hospice, een Teambuildings bijeenkomst op een Scholengemeenschap, etc.

Sinds 85 is Rob actief als acteur/regisseur/trainer/presentator bij opleidingen/bijeenkomsten in de gezondheidszorg, binnen het bedrijfsleven en bij de overheid. O.a. bij diverse Ministeries, Provincies en Gemeentes, Academische Ziekenhuizen, Instellingen voor verstandelijk gehandicapten, Thuiszorg, Belastingdienst, Douane, GasUnie, Centraal Orgaan Asielzoekers (COA), ABN AMRO, etc.

Rob Heiligers (1954) woont in Groningen. Studeerde psychologie, deed aan tafeltennis als topsport en is sinds 1978 actief als theatermaker met zijn Theater Rob Heiligers.

Rob Heiligers als Intermezzo.
In samenwerking met Rob is er de mogelijkheid tot het creëren van ‘servicetheater’. Oftewel theateracts op maat gemaakt voor speciale gelegenheden. Hierbij maakt hij geregeld gebruik van inspirerende rollen en spectaculaire attributen uit zijn theatervoorstellingen.

Rob Heiligers als Spreker.
Rob geeft geregeld lezingen of workshops rond thema’s als creativiteit (hoe creëer je wat?) en gezondheid (hoe activeer je gezondheid?). Ook hier is in overleg maatwerk mogelijk.

Boek Rob Heiligers

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Heiligers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Rob Heiligers

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief