DagvoorzittersMannelijke dagvoorzitter

Mannelijke dagvoorzitter

Mannelijke dagvoorzitter boeken voor uw congres, symposium of evenement

Bij Persona Grata hebben we diverse dagvoorzitters door het hele land. Zowel mannelijke als vrouwelijke dagvoorzitters. Bent u specifiek op zoek naar een mannelijke dagvoorzitter? Bekijk dan direct onderstaand onze mogelijkheden zodat ook uw congres, symposium of evenement tot een succes zal worden gebracht. Onze dagvoorzitters hebben ruime ervaring, affiniteit met diverse thema’s en weten daardoor hun rol als tijdelijke technische voorzitter onafhankelijk en professioneel in te vullen.

Voor elke thema & regio

Een mannelijke dagvoorzitter boeken op uw congres, conferentie, debat, seminar, symposium of presentatie? Elke grotere meeting heeft tot doel een thema bij uw deelnemers tot leven te brengen. Persona Grata bemiddelt prominente en goede dagvoorzitters. Naast bekende Nederlanders vindt u ook goede en betaalbare dagvoorzitters uit de regio.

“Een mannelijke dagvoorzitter zorgt voor een geslaagd congres of evenement”

Mannelijke dagvoorzitter inhuren

Wij zien de rol van deze moderator, gespreksleider of ook wel inhoudelijke presentator als een theatrale. 

Alle wetten waarmee een acteur op het podium te maken krijgt gelden namelijk ook voor uw dagvoorzitter. Aandacht, vaart, ritme, helderheid, geloofwaardigheid en timing zijn standaard ingrediënten en kwaliteiten die een goede mannelijke dagvoorzitter in zich herbergt. Deze tijdelijke technische voorzitter is inhoudelijk onafhankelijk. Een dagvoorzitter formuleert, concludeert en vat samen.

Bekende Nederlandse man als dagvoorzitter?

Bekende Nederlandse man als dagvoorzitter boeken? Een veelgemaakte denkfout is dat een bekende Nederlander ook een goede dagvoorzitter zal zijn. Dat is jammer genoeg niet altijd het geval. Doe geen dingen waar u achteraf spijt van krijgt en vooraf kon weten. Laat u eerst voorlichten. Persona Grata vindt een succesvolle meeting belangrijker dan een mooie naam op het affiche.

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
  • Snelle communicatie
  • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief