DagvoorzittersDagvoorzitter waar muziek in zit

Dagvoorzitter waar muziek in zit

Dagvoorzitter waar muziek in zit

“Bijeenkomsten voorspelbaar, saai en weinig interactief? Het kan ook anders!”

Bij de registratie van uw event of bij binnenkomst in de zaal worden de gasten warm onthaald door een strijkkwartet. Gedurende de hele dag zullen de muzikanten verbindingen leggen met het publiek en de verschillende onderdelen van het programma. Dit in combinatie met de meest geboekte dagvoorzitter van Nederland die bekend staat om zijn frisse, interactieve presentatie staat garant voor een onvergetelijk event!

Dagvoorzitter Joost Hoebink en de dames van tango- en violistengezelschap Pavadita ontdekten veel meer dan toevallige overeenkomsten tussen muziek en de thema’s waarom congressen en symposia zo vaak worden georganiseerd.

Verbinding, leiderschap, samenwerking, gelijkgestemdheid,
ritme en nog een eindeloze reeks termen waar het in onze maatschappij, business, regelgeving en overheids aangelegenheden om draait.

Joost Hoebink heeft in gezelschap van deze fantastische muzikantes vele muzikale metaforen en voorbeelden in praktijk bij de hand, en kan ze tijdens keynotes, als muzikale omlijsting of als apart onderdeel van uw bijeenkomst laten horen.

Hoe anders ook wordt de borrel wanneer die wordt gelardeerd met tango en andere door deze fijnbesnaarde dames gearrangeerde wereldhits en achtergrondmuziek.

Deze ‘Dagvoorzitter waar muziek in zit’ is exclusief te boeken bij Persona Grata en wordt vanzelfsprekend inhoudelijk op maat, en in-tune met de programmering van uw evenement voorbereid.

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ