Bestemd voor een leven in de spotlights verruilt Anouska Wink het Twentse platteland voor een reis rond de wereld als topmodel. Al snel siert haar gezicht tijdschriften en glossy’s als Maxim, FHM en Breeze. Maar inmiddels is Wink meer dan alleen model. Ook op acteer- en presentatiegebied heeft ze haar weg gevonden. Ze speelde gastrollen in GTST, Onderweg naar Morgen, Costa en in de film “The Gallery”.

Naast modelling en acteren vond Wink nog een nieuwe uitdaging. Al snel werden haar palmares uitgebreid met het presenteren van tv-programma’s als ‘Dit is Veronica’ en ‘Nightclub’. Ook doet Anouska presentaties voor bedrijfsfeesten, modeshows en evenementen en zit ze ondertussen nog volop in het reclamewerk.

Anouska spreekt vloeiend Engels en Duits.

Deze dames der bureaucratie die van timemanagement weten, verzorgen niet alleen het dagvoorzitterschap volledig op maat en afspraak, maar hebben ook professie op het gebied van security controle. Als bodyguards pur-sang, wordt royaal ruimte geboden aan veilig netwerken tijdens het lobbyen waarbij niet wordt nagelaten ook de neus in andermans zaken te steken.

Ze kondigen af en aan in gesproken woord en kennen het grote belang van het afstemmen van zang. Zakelijke breaks of pauzes kunnen naar behoeven worden opgeluisterd door de Baronessen met een muzikaal Lounge intermezzo.Gedurende het optreden komen zij op verschillende momenten aan u voorbij.

“Als bodyguards pur-sang, wordt royaal ruimte geboden aan veilig netwerken tijdens het lobbyen waarbij niet wordt nagelaten ook de neus in andermans zaken te steken.”

Bij de entree; security en begeleiden van de gasten. Tijdens seminar / lunch momenten, verzorgen zij de aan- en afkondigen van sprekers en alle activiteiten, placeren de gasten op eigenzinnige wijze. Tijdens borrelmomenten: Muzikaal intermezzo, lounge. Afsluiting van de dag: Uitdelen van give aways / documentatie.

Deze organisatietalenten laten zich graag gelden tijdens zakelijke seminaries, productpresentaties en business to business Events. Hun aandeel maakt uw evenement onvergetelijk.

Beno Hofman maakte naam als bedenker en presentator van het populaire en meermalen bekroonde televisieprogramma Beno’s Stad. Daarnaast is hij vaste wekelijkse gast op Radio Noord met een aan de actualiteit gerelateerd historisch verhaal.

Eind 2008 werd Beno door de lezers van het Dagblad van het Noorden gekozen tot ‘Stadjer van het jaar’. ‘Niet eerder zette de winnaar de negen medekandidaten op zo’n grote achterstand’, schreef de krant. Een greep uit de motivaties: ‘Hoe hij over de Groninger geschiedenis vertelt, kan geen ander’; ‘Hulde voor de originele manier waarop hij allerlei aspecten van de Groninger geschiedenis onder de aandacht brengt’; ‘Door hem ben ik trots op Groningen en haar geschiedenis’.

“In Noord Nederland is Beno Hofman een veelgevraagd spreker over uiteenlopende historische onderwerpen, waarbij hij soms letterlijk het historische figuur zelf is.”

Beno Hofman werd in 1954 in Workum (Fr.) geboren uit Groninger ouders. Nadat Beno in 1980 afstudeerde in de historische-geografie, werkte hij jarenlang in de stad Groningen als docent in het middelbaar onderwijs en zette een grote reeks publicaties op zijn naam.

Intermezzo
Beno Hofman verzorgt op maat gesneden historische luchtige, cabareteske intermezzo’s. Hij kruipt daarbij in de huid van een figuur uit de geschiedenis die het onderwerp vanuit historisch perspectief beschouwt en nuanceert. Zo verbeeldde hij bijvoorbeeld op “ Open Monumentendag” de historische kaartenmaker Johan Sems. Tijdens een concert in de Groninger Stationshal hield hij een voordracht met spoorgedichten als oud stationschef.

Zij presenteert en/of begeleidt bijeenkomsten zo als Culturele Uitdagen en grote festivals o.a. De Ontmoeting (Assen) Unit It ( Meppel) en Park Hill (Hoogeveen). Daarnaast is zij samensteller en presentator van het Nederlands- en Drentstalige radioprogramma Het CULT-UUR

Al sinds haar elfde jaar schrijft zij gedichtenbundels, kinderboeken en liedteksten voor de Stichting Drentse Muziek Maatschappij (SDMM) en het meest succesvol is Delia met haar veelgelezen Drents Erotische gedichtenbundel ”Minnezinne”en haar gedichtenbundel “Grand Cru” . Allemaal volzinnen van gewonnen, verloren liefde en erotiek met een lichte knipoog!

Inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, debatleider, gespreksleiding, moderator, spreker.

Delia geeft gedichtenworkshops en lezingen over haar poëzie en het schrijverschap. Als freelance journaliste interviewde zij met name veel artiesten, schrijvers en muzikanten.

Sinds 2009 maakt Emiel FC Groningen TV voor Eredivisie Live. FC Groningen TV wordt wekelijks uitgezonden en laat alles zien wat er in en rond FC Groningen plaatsvindt. Van een speler die zijn favoriete hobby uitoefent tot de materiaalman in voorbereiding op een wedstrijd. Vergelijkbare filmpjes maakt Emiel voor Rabosport.nl De site toont de door de Rabobank gesponsorde sporters ‘achter de schermen’.

Emiel Venema begon tijdens zijn studie als sportverslaggever bij de lokale omroep van Groningen, OOG, en leerde daar het radiovak. Vanaf 1998 ging hij als freelancer aan de slag voor RTV Noord. Bij de regionale omroep van Groningen deed hij de eerste jaren vooral live-verslaggeving van het amateurvoetbal.

Emiel kan ingezet worden voor (live-)verslaggeving, commentaar, interviews en voice-over.

In 2000 ging Emiel fulltime als freelancer verder en werd hij gevraagd om ook televisie te gaan maken. Bij RTV Noord heeft hij zich sindsdien opgewerkt als ‘vaste kracht’ van de sportredactie. Emiel maakt items over allerhande sportonderwerpen; van wedstrijdverslagen tot portretten van sporters.

Harry schrijft top maatwerk conferences voor ieder evenement of presentatie voor uw organisatie. Hij brengt uw informatie over middels een flinke portie humor, waardoor de boodschap echt aankomt en iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat! Inclusief een maatwerklied!

GRAPPEN:

Bijeenkomst 200 Rotterdamse Huisartsen in de Euromast:
‘Ik vind de locatie wel goed gekozen, mijn eigen dokter doet ook altijd heel erg uit de hoogte.’

Harry staat te boek als humoristische spreker of presentator.

Vodafone management meeting in Supperclubboot bij het Centraal Station in Amsterdam:
‘Er werken bij Vodafone zo te zien veel vrouwen en dat is goed. Eén ding is wel jammer, dan ben je een vrouw, rond je een universitaire studie af, vind een goeie job, maak je carrière, maar dan eindig je nog achter het Centraal Station.’

In zijn jeugd niet onverdienstelijk geschaatst en toen hem gevraagd werd om naast zijn activiteiten als dj/entertainer ook te gaan presenteren deed hij dat dus graag met als specialisatie sport.

Inmiddels presenteert hij al jaren zaalvoetbaltoernooien in Nederland, zowel regionaal als nationaal. Al jaren is hij de vaste speaker bij het Nederlands zaalvoetbal team. Maar ook bij de diverse Thai en Kickbox gala,s. Alsmede verschillende dansvoorstellingen, Sportgala,s, Bedrijvencompetities , kart wedstrijden, en nog veel meer. Maar als specialisatie dus voetbal.

Henry Wessels is te boeken als Allround (sport)Presentator, van Artiesten gala,s tot Sport Events en van Playbackshows tot aan Wedstrijdverslaggever.

Al jaren is Henry de vaste presentator bij evenementen van sc Heerenveen, en sinds dit jaar ook tijdens de wedstrijden.
Henry heeft iets van Theo Koomen en Jack van Gelder hij gaat helemaal op in de prestatie van de sporter en probeert op zijn enthousiaste manier iedereen daar van te laten genieten.

Naast presentator is Henry een groot muziekliefhebber. Gecombineerd met zijn interactieve instelling heeft dat geresulteerd in het feit dat Henry tevens een veelgevraagd DJ is.

Dat is Ineke Kemper, televisie, –en radiomaker, en presentatrice bij RTV Drenthe. Vanuit de hoofdstudio in Assen, maar ook live op locatie. U kunt haar kennen van de fiets4daagse. Voor TV Drenthe fietst Ineke een week lang mee om verslag te doen.

Al zeven jaar maakt ze radio-, en televisiereportages. Over van alles en nog wat. Politieke zaken, rechtbank-verslaggeving en de gewone verhalen op straat. De laatste jaren is ze ook inzetbaar als presentatrice. Zo is ze al een aantal jaar het gezicht van het SIVO dans en muziekfestival in Odoorn, maar ook voor een sportgala of een klein lokaal evenement draait Ineke haar hand niet om.

“Ineke is een spontane meid die met de Drentse taal opgroeide in Sleen, maar inmiddels spreekt ze ook de Engelse taal vloeiend.”

Ze studeerde journalistiek in Zwolle, liep stage bij RTV Drenthe, en dat beviel zo goed dat ze nooit meer is weggegaan. Televisie maken zit haar in het bloed. Voor het nieuws, maar ook voor achtergrond-programma’s of bij speciale evenementen.

What you see is what you get! Dat is het motto waarmee Groenveld de wereld tegemoet treedt. Sympathiek, professioneel en met een laag diva gehalte uw thema of product over het voetlicht brengen is wat bij haar in beste handen is.Haar kracht ligt in haar natuurlijke uitstraling en haar talent zich de boodschap, die ze voor u overbrengt, eigen te maken.

Jessica Groeneveld, woonde en werkte anderhalf jaar in Zuid Duitsland waar ze vloeiend Duits heeft leren spreken. Vloeiend Engels leerde ze in haar jonge jaren op de Engelse School in Kenia alwaar ze met haar ouders naar toe was geëmigreerd. Groeneveld heeft ervaring met de automotive branche vanuit het Franstalig Brussel waar ze werkte voor Toyota Motor Europe. Jessica was de eerste VJ van het EO een jongeren programma (“Cliptime”) waarvan ze 30 uitzendingen voor haar rekening nam.

“on screen presentaties – live presentaties – inspreken van commercials, promo’s en voice- overs, in het Nederlands, Duits en Engels.”

Een mogelijkheid om zojuist beleefde momenten, sprekers of discussies op een nieuwe, moderne maar vooral unieke manier samen te vatten. Justin is een moderne jonge dichter van deze tijd. Dat is onmiddellijk te horen aan zijn ritmische bijna rappende manier van voordragen.

Justin is PoetryPusher. Hij schrijft in opdracht voor bedrijven en media zoals 3FM, BNN, NOS, FHM, ID&T en vele anderen. Daarnaast treedt hij ook regelmatig op bij festivals en belangrijke evenementen met zijn vrije werk. Tevens is er de mogelijkheid deze poëtische verslaggeving te combineren met live-muzikanten, vocalisten of DJ.

Voor bedrijven verzorgt hij als bedrijfsdichter o.a. poetry op maat en social-reporting van bedrijfsevenementen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief