Presentatoren

Presentatoren

Presentator inhuren voor uw congres of evenement

Een bekende presentator inhuren voor een evenement is makkelijker dan u denkt. Toch is het wel aan te raden om goed na te denken over wie u precies de microfoon wilt geven. Wilt u een bekende Nederlander, of liever iemand die perfect aansluit bij uw publiek. Het mooiste is natuurlijk een combinatie van die twee. En dat kan, juist bij Persona Grata. Het aanbod is groot en de presentatoren uniek. Presentatoren met ervaring, affiniteit met diverse thema’s en een vleugje van zichzelf zorgen voor een geslaagd evenement.

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend.

Van presentator tot gastheer

Presentator, Omroeper, Nieuwslezer, Anchorman, Wrapper of Gastheer. Allemaal omschrijvingen van personen die er een vak van hebben gemaakt om de kijker of luisteraar te prikkelen om ze vervolgens mee te nemen naar een onderwerp of prestatie. De manier waarop dit gebeurt, zou voor u uitgangspunt moeten zijn op basis waarvan u uw keuze baseert.

Steeds vaker ook wordt een cabaretier of comedian gevraagd het programma naadloos aan elkaar te praten. Met de vaak broodnodige “ondertoon”, zelfspot en grappen zorgen zij voor een frisse en eigentijdse presentatie die uw gasten wakker en “bij de les” houdt.

Wie kiest u?

Altijd zal het doel zijn uw gasten of de deelnemers van uw meeting te bereiken en te raken. Daarom is het goed vooraf te weten wat de toon van uw bijeenkomst moet zijn. Elke presentator brengt zijn eigen sfeer. We kiezen al gauw voor een persoon of beter gezegd “naam” die we kennen van televisie of uit andere delen van het media landschap. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat uw evenement op voorhand meer belangstelling heeft. Het is echter geen garantie dat uw bijeenkomst zelf er beter van wordt. Net zo graag laat het publiek zich verrassen door nieuwe talenten. Weet daarom waar u aan begint en laat u daarom door ons adviseren. Bij Persona Grata vindt u zowel de bekende gezichten als de verrassing.

“Met de keuze van uw presentator bepaalt u de toon en de sfeer van uw bijeenkomst. “

Bekende Nederlander als presentator

Bekende Nederlander inhuren als presentator? Een veelgemaakte denkfout is dat een bekende Nederlander ook een goede presentator zal zijn. Dat is jammer genoeg niet altijd het geval, een goede presentator heeft namelijk affiniteit met het thema. Doe geen dingen waar u achteraf spijt van krijgt en vooraf kon weten. Laat u eerst voorlichten. Persona Grata vindt een succesvolle meeting belangrijker dan een mooie naam op het affiche.

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief