Vrouwelijke presentatrice

Vrouwelijke presentatrice

Vrouwelijke presentatrice boeken

Op zoek naar een presentatrice?

Bent u op zoek naar een vrouwelijke presentatrice, die kan presenteren op uw evenement? U bent bij ons aan het goede adres! Bij Dagvoorzitterspreker.nl heeft u een ruime keuze uit vele presentatrices die uw congres tot een succes kunnen maken. 

Onze vrouwelijke sprekers hebben kennis van verschillende thema’s en kunnen dus ook op verschillende manieren worden ingezet. Wilt u iemand die een interactieve presentatie geeft of juist iemand die uitgebreide kennis van één onderwerp heeft? Voor elk congresdoel hebben wij een geschikte presentatrice. 

U boekt bij ons onder andere: Susan Smit, Femke Wolthuis, Dieuwertje Blok, Merel Westrik, Kim Kötter en nog veel meer… Scroll gerust eens door deze pagina heen en bekijk ons aanbod eens. We zorgen graag voor een goede match tussen u en onze vrouwelijke kandidaten.

 

Presentatrice inhuren via Dagvoorzitterspreker.nl

Hoe werkt het inhuren van een presentatrice bij ons? 

Uit ons aanbod aan presentatrices kiest u iemand die bij uw congres of (zakelijke) evenement past. Weet u niet helemaal welke kant u op wilt of wie er goed bij u past. Dat is geen probleem. We hebben veel contacten in de wereld van presentatrices en kunnen dus eigenlijk altijd een geschikte dagvoorzitter, spreker of presentatrice vinden naar uw wens. 

Wanneer u een presentatrice heeft uitgekozen, kunt u een aanvraag doen via ons contact formulier. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zullen zorgen voor een snelle reactie binnen 24 uur. 

Met onze eerlijke prijzen weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor de presentatrice op uw evenement. Het is vervolgens aan u of u onze offerte accepteert. Wij zorgen er vervolgens voor dat de presentatrice geboekt wordt of dat u contactgegevens doorkrijgt voor het boeken van de door u gewenste spreker.

Kies uit een andere regio

Een dagvoorzitter die binding heeft met een bepaalde regio omdat hij of zij daar woont of dagvoorzitters die de omgeving kennen omdat ze daar zijn opgegroeid, zijn ideaal om een boodschap over te brengen of discussies te leiden. Zij kennen de taal, de humor, de sfeer en weten wat er speelt.

Waarom kiezen voor Persona Grata?

  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium
  • Snelle communicatie
  • Heldere prijs

Niet gevonden wat u zoekt?

Vul het formulier in en wij helpen u vrijblijvend om tot een perfecte match te komen!

Open formulier
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief