sprekerMarco Wiering

Marco Wiering

Marco Wiering is universitair docent in de kunstmatige intelligentie met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van intelligente systemen.

Offerte aanvragen

In de afgelopen 20 jaar heeft hij ruim 150 onderzoeksprojecten begeleid waarbij computers in staat worden gesteld om door middel van machinaal leren data om te zetten naar kennis. Hij is een expert op deep learning en reinforcement learning, twee gebieden die op dit moment de grootste doorbraken maken in de kunstmatige intelligentie.

“Marco Wiering is een gepassioneerd spreker die graag het publiek informeert over de mogelijkheden van zijn vakgebied. Hij is een internationaal bekende onderzoeker die kennis en creativiteit gebruikt om complexe problemen op
te lossen.” 

Met zijn kennis over zeer veel verschillende technieken van de kunstmatige intelligentie, weet hij zeer goed hoe bedrijven geholpen kunnen worden door de inzet van kunstmatige intelligentie.
Wat zijn kunstmatige intelligentie en machine learning en wat heb je daarvoor nodig?

Verder praat hij graag over de meest recente ontwikkelingen in zijn vakgebied, er wordt steeds meer mogelijk…
Wat kan AI nu al en wat nog niet?

Boek Marco Wiering

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Marco Wiering. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Offerte aanvragen
  • Meedenken over de perfecte dagvoorzitter
  • Direct contact met alle dagvoorzitters
  • Bureau met ervaring voor, op en achter het podium

Offerte aanvragen voor Marco Wiering

Persona Grata staat in direct contact met uw dagvoorzitter, spreker of presentator dus u kunt rekenen op snelle communicatie en een helder honorarium. Na het invullen van dit formulier zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van alle benodigde informatie.

  • Gegevens optreden

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Snel naar

Dagvoorzitterspreker.nl scoort een 4,6 / 5 op basis van 15 beoordelingen.

Contact Persona Grata

  • Persona Grata
  • Klaas Schipperlaan 37
  • 9731 KC Groningen

Aanmelden nieuwsbrief